ASALIA

Spojenie tradičnej talianskej a modernej ázijskej kuchyne! Myslíte si, že takáto kombinácia nemôže fungovať? Šéfkuchári Daniel Hamrák a Michal Konrád dokázali, že môže a dokonca, že sa tieto dve kuchyne perfektne dopĺňajú. Fantastické 5-chodové degustačné menu obsahovalo unikátne špeciality ako napríklad predjedlo z údenej burrata, letných hľúzoviek a jarnej zeleninky, či medzichod – ravioli z čierneho cesnaku, kalamáre, kapučíno z morských plodov a bottarga, alebo dokonca hlavné jedlo – vysoká roštenka s wasabi ponzu a batatovými gnocchmi. Všetky chody boli napárované s vyberanými vínami a taktiež sa podávali nápoje, ktoré boli pripravené len pre túto udalosť.

Chceli by ste navštíviť podobnú degustačnú večeru v Bocca Buona? Stačí sledovať naše sociálne siete a prihlásiť sa!